Even voorstellen en informatie

Eerst maar even voorstellen. Ik ben Nico, een man van midden 50 en ik heb een relatie met een leuke vrouw. Mijn kinderen zijn inmiddels uitwonend. We wonen in een dorpje nabij Sneek. Als ervaren hobby fotograaf doe ik regelmatig fotoshoots met leuke vrl. modellen en/of stellen (18-55). Ik doe dit al ruim 38 jaar. Ik stel daarbij overigens geen speciale eisen of voorwaarden.

Naast fotografie mag ik graag klussen en sporten. Daarnaast is watersport een passie hebben we een zeiljacht.

Ook modellen jonger dan 18 jaar zijn welkom maar dan wel onder begeleiding van een ouder. Minderjarigen kunnen daarbij alleen gekleed poseren.

Als je bijvoorbeeld je man/ vriend wil verrassen met en mooie serie van jezelf dan ben je uiteraard welkom maar kun je altijd iemand meenemen.

Ik werk met een modelcontract. Foto's worden alleen gebruikt op mijn website als een model dat zelf graag wil. Wil je dat niet dan blijft een shoot 100% prive.

Een fotoshoot is gewoon heel leuk om te doen en ik wil ook dat het model na afloop met een tevreden gevoel naar huis gaat. Je kan ook rustig een man, vriend of vriendin meenemen. Hij/zij kan ook gewoon bij de shoot aanwezig zijn. Ook kunnen jullie (deels) samen poseren als je dat leuk vind.

Ik maak tijdens een shoot een 350 foto’s. Het is dus leuk dat je veel verschillende krijgt. Ik heb genoeg ideeën wat leuk voor je is maar je mag zelf ook met ideeën en voorbeelden komen als je dat wilt. Maar als je zelf geen ideeen hebt dan is dat geen probleem. Ik geef verder wel de nodige aanwijzingen.

Jouw foto’s worden door mij verder niet via mail, internet of op wat voor manier dan ook verspreid. Alleen als je het leuk vind kunnen foto’s van jouw op deze site komen. Maar in dat geval geef je toestemming per foto. Maar dat is absoluut geen voorwaarde om te kunnen poseren. Zie hiervoor verder ook het modelcontract op deze site.

Jij krijgt overigens alle rechten om de foto’s vrij te gebruiken voor wat voor doeleinden je ook maar wilt. Je hoeft daarbij de fotograaf niet te vermelden. Ik heb een kleine fotostudio bij huis (wat normaal bij een vrijstaand huis de garage zou zijn. De ruimte is daar beperkt tot maximaal 4 personen incl. fotograaf. Ik doe uiteraard ook buitenshoots. Voor een impressie van mijn studio zie de site.